skip to Main Content
info@minoritykids.sk
Niesť Zodpovednosť Za Svoj život

Niesť zodpovednosť za svoj život

Je to tvoja chyba! Za všetko môžeš ty! Svokra je zlá a rozbila nám manželstvo!  Takéto a podobné myšlienky ničia naše životy bez toho, aby sme si to uvedomili. Prečo myšlienky a nie ľudia? Pozrime sa na to spolu.

Ako sa cítite keď obviňujete celý svet? Možno chvíľku dobre, veď sa zbavujete zodpovednosti, ale v konečnom dôsledku sa nemôžete cítiť dobre. Ak budete obviňovať svet okolo vás, znamená to, že sa cítite byť obeťou. Stanete sa obeť svokry, manžela, informácii, sveta a všetkých okolo. Cesta k šťastiu, k slobode však tadiaľto nevedie.
Ak chcete byť konečne šťastný, čo predpokladám, že chce byť každý, je potrebné naučiť sa zobrať zodpovednosť za svoj život do vlastných rúk. Byť zodpovedný za všetko, čo sa nám deje, nie je ľahké, ale ako vo všetkom, tak aj v tomto nám pomôžu skúsenosti. Začať musíme od seba – zmeniť naše rozmýšľanie, zvyky, reakcie, postoje…..
Znamená to veľa zmien a veľa cviku a určite v začiatkoch budete mať pocit, že tá zodpovednosť je ťažká a že ju neunesiete. Avšak ručím vám za to, že po čase sa to zmení a budete cítiť nesmiernu slobodu. Naučíte sa, že nič nie je také vážne, aby vás to položilo, že nič nie je také hrozné, aby ste to nedokázali vyriešiť. Tieto veci vás posilnia a posilnia vaše sebavedomie.

Ak si s tým neviete rady samy, skúste navštevovať kurz koučingu, či chodiť na koučovacie sedenia. Aj tadiaľ vedie cesta k zodpovednosti za svoj život.

Eli Misovich

Eleonóra Mišovichová - koučka, podnikateľka. Do roku 2013 pracovala vo finančnej sfére. Pozitívne myslenie a psychológia ju však už priťahovali a patrilo to medzi jej hobby. Je viacnásobnou absolventkou terapie Cesta a pokročilé nástroje, Manifestácia hojnosti, Uzdravenie vedomou komunikáciou a Cesta pre deti. Uchvátila ju nielen oblasť duševnej rovnováhy, ale aj ľudská myseľ. Práve preto využíva techniky dianetiky a NLP(neurolingvistické programovanie ako aj metódu pre deti - Boldogságóra, kde je taktiež medzinárodnou certifikovanou trénerkou. Vo voľnom čase sa venuje svojim dvom dcérkam a sebavzdelávaniu. Do budúcna má v pláne viac pomáhať ľuďom práve metódami, ktoré osvojila koučovaním.

Back To Top